Logga in som annan användare från GRADE Administration

Administratörer i GRADE Administration som innehar en roll med full behörighet på Logga in som användare kan logga in som annan användare i portalen. Användare som loggar in som annan användare måste ange ett skäl till inloggningen. Inloggningen loggas och kan följas upp. Ett e-postmeddelande skickas till berörd användare med information om vem som loggat in som honom/henne.

Gör såhär för att logga in som annan användare:

1. Gå till Användare > Hantera användare i GRADE Administration.

2. Markera den användare du vill logga in som.

3. Klicka på Logga in som användare (längst ner i verktygsfältet).

Obs: Om användaren är systemadministratör går den ej att logga in som.

4. Ange skäl till att du loggar in som användaren. Detta loggas samt skickas i ett e-postmeddelande till användaren.

5. En ny flik öppnas i webbläsaren. Du är inloggad som användaren i portalen. Stäng ner fliken när du är klar.

Logg – Inloggad som annan användare

Loggen för inloggningar som annan användare nås i menyalternativet Serveradministration > Logg > Inloggad som annan användare i GRADE Administration.