Aktivera multifaktorinloggning

Multifaktorinloggning innebär att inloggning sker genom att en engångskod skickas till användarens e-postadress. Koden används för att logga in, och är giltig i 5 minuter. Aktivering av multifaktorinloggning görs i GRADE Administration under Serveradministration > Serverinställningar

Observera att alla användare måste ha en e-postadress kopplad till sitt konto för att kunna logga in via multifaktorinloggningen.