Öppna sparad rapport i Grade ANALYTICS

Om det finns färdiga rapporter kan du utgå från dem när du vill skapa en egen.

Gör så här för att öppna en sparad rapport:

1. Gå till Sparade rapporter till vänster på sidan.

2. Rapporterna är kategoriserade. Välj kategori och öppna den rapport du vill titta på.

3. Den sparade rapporten visas och du kan nu välja att filtrera resultatet genom att öppna undernivåer i rapporten.

4. Det är även möjligt att förändra innehållet genom att ändra filtret i vänstermenyn.

5. Om du vill spara dina ändringar klickar du på Spara rapport längst ned i vänstermenyn och ger rapporten en egen titel.

6. Om rapporten ska vara tillgänglig för andra användare markerar du rutan Dela denna rapport och får då välja vilka andra användare som ska se rapporten under Sparade rapporter.