Hur startar jag en rekrytering?

Du kan starta en rekrytering antingen genom att gå in på Översikt eller på Rekryteringar i vänstermenyn och klicka på Ny rekrytering högst upp till höger.

1. Fyll i annonsdetaljerna. Att välja en plats och en avdelning är grunden till att annonsen pekar rätt när du publicerar annonsen.
2. Fyll i annonstext. Har ni färdiga annonsmallar i ert konto dyker dom upp som valbara och du kan lägga till mallen direkt.​ Du kan även välja om du vill fylla i en kort summering av annonstexten som visas när du delar annonsen i sociala medier, interna kommentarer samt välja annonsbild och delningsbild på sociala medier för annonsen.​
3. Gå igenom menyn till vänster:​
  • Kompetensprofil​: Under Kompetenser lägger du till de faktorer du vill bedöma kandidaterna efter och som utgör kravprofilen.
  • Rekryteringsteam​: Under Rekryteringsteam delar du behörighet till annonsen genom att lägga till en eller flera användare till annonsen.
  • Ansökningsformulär​: ​Under Ansökningsformulär bestämmer du hur formuläret för ansökan ska se ut.​
  • Inställningar: Under Inställningar väljer du vilka e-postmallar som ska gå ut vid ansökan samt vid Nej-tack.​ Du väljer också här om du vill aktivera Smart Reject för annonsen och vilken Smart Reject policy du vill använda.​
Glöm inte att Spara.