Riktmärken i PULSE (Engagemangsenkät)

En pulsmätning kan skickas till utvalda enheter och/eller team. Under Chef > Engagemang i portalen finns en flik för Jämförelse. Här kan en avdelnings eller teams resultat  jämföras med riktmärken för samtliga inkomna svar för aktuell pulsmätning. Beroende på om pulsmätningen skickas till enheter eller team eller både och är det möjligt att välja vad som ska visas som riktmärken - EnheterTeam och/eller Totalt

Följande exempel visas med samtliga riktmärken: 2022-03-11_13_19_47-Engagemang_-_Portal.png

Vilka jämförelsevärden som ska visas under Riktmärken ställs in per enkät i GRADE Administration. Gör såhär:

1. Gå till Enkäter > Hantera enkäter och klicka på aktuell enkät.

2. Förutsatt att Engagemang är valt vid Enkättyp kan du markera här vad som ska visas i jämförelsevyn:

3. Spara. Inställningen du gjort slår igenom i portalen för samtliga användare som har tillgång till jämförelsevyn för den aktuella enkäten.