Opprett karrierevei

Karriereveier opprettes i GRADE Administration på enheten de skal brukes, så start med å bytte enhet øverst på siden til enheten du vil opprette karriereveien på.

1. Gå til menyen Kompetanse > Karrierevei > Legg til karrierevei.
  2. Angi Tittel og Beskrivelse for karriereveien. Tittelen bør inneholde målgruppe for karriereveien, eksempelvis "Prosjektleder".
  3. Velg Legg til rolle for å legge til en rolle som allerede finnes i plattformen. Velg Opprett og legg til rolle for å opprette og legge til en helt ny rolle. Fyll inn tittel for trinnet og en beskrivelse. Lagre og lukk dialogboksen.
  4. Marker det første trinnet og gjør det samme for de følgende trinnene.
  5. Hvis du lager flere separate sidespor i karriereveien, må du markere hvilket spor som er hovedsporet. Klikk på Velg hovedspor og “sluttdestinasjon” for hovedsporet i karriereveien.