Koppla en enkät till en fysisk kurs

I denna artikel beskrivs hur du gör för att koppla enkäter till fysiska kurser. Enkäten måste ha status Aktiv för att kunna läggas till på ett kurstillfälle.

1. Gå till Utbildningsadministration > Kurser > Hantera kurser och välj den kurs som ska använda enkäten. Klicka på kursens titel.

2. Välj Lägg till i panelen Enkäter.

3. De enkäter som du har behörighet att använda utifrån din enhetstillhörighet visas i en lista. Välj en eller flera enkäter och lägg till de på kursen.

4. När enkäten har lagts till kan du ange generella inställningar för enkäten genom att klicka på den och redigera.

Observera att eventuella inställningar som gjorts i GRADE Administration kring utskick av utvärdering inte gäller om du kopplar en enkät.