Kopiera en fysisk kurs

Det är möjligt att kopiera fysiska kurser.

Gör såhär för att skapa en kopia av en kurs:

1. Gå till Utbildningsadministration > Kurser > Hantera kurser i GRADE Administration.

2. Markera den kurs du vill kopiera och klicka på Kopiera kurs.

3. Klicka på Slutför. Kursen inkl kurstillfällen har nu kopierats. Du kan öppna den nya kursen och t.ex. redigera namnet på kursen samt göra andra inställningar. Den nya kursen visas per default inte i kurskatalogen, och kurstillfällena har status Planerad.

OBS. Kopplade förkunskaper, certifikat och automatiska registreringar följer inte med till kopierade kursen.