Lägg till underenhet

För att skapa en underenhet går du till "Hantera enheter" som du hittar under "Enheter" i Grade Administration.

Sedan markerar du den enhet du vill ska vara föräldern till enheten genom checkrutan till vänster om dess namn, och trycker på "Lägg till underenhet" nere i verktygsfältet i bottnen av skärmen. Du blir sedan tagen till en separat sida där du skriver in detaljerna för underenheten. Endast namnet på underenheten är obligatorisk, och allting går att redigera efter du skapat underenheten.