Redigera kategorier i PULSE

Pulsmätningar består vanligtvis av ett antal kategorier som frågorna hämtas ifrån och följs upp utifrån. Du kan redigera, lägga till och ta bort kategorier i GRADE Administration under menyalternativet Enkät > Hantera kategorier och Enkät > Lägg till kategorier.

För att redigera en befintlig kategori klickar du på den. Om det är en mallkategori du vill redigera kan du ändra Förslag (detta visas för chefer i portalen) och Ikon, men inte Titel och Beskrivning.

Förslaget skrivs i en HTML-editor. Redigera och spara.

För att byta ikon klickar du på den ikon du vill ha och väljer Koppla ikon. Under Nuvarande ikon kan du se vilken ikon som används för kategorin för närvarande.

Klicka på Lägg till kategori för att skapa en helt ny kategori. Fyll i Titel och Förslag.

När kategorin är skapad kan du koppla frågor till den på precis samma sätt som mallkategorierna.